Cum cumpar

Cum cumpar online

Prin intermediul site-ului  poti comanda online, cu plata ramburs , produsele pe care le doresti, fara a te mai deplasa la punctul de lucru. Astfel economisesti timp si bani.
Primul pas pe care trebuie sa il faceti este sa va creeati un cont. Dupa ce a-ti introdus datele necesare in termen de 24 ore (in zilele lucratoare) ve-ti primi pe mail datele necesare logarii, adica un user si o parola. Cu aceste date va inregistrati in cont si puteti incepe cumparaturile. 
Fiecare produs pe care doresti sa-l cumperi trebuie sa fie adaugat in cosul tau de cumparaturi. In dreptul fiecarui produs exista un buton „Adauga in cos” care iti va adauga produsul selectat direct in cosul tau de cumparaturi. Exista produse care au mai multe coduri, dai clic pe butonul "vezi toate codurile" si apre lista cu toate codurile si specifiicatiile la fiecare produs, alegi produsul sau produsele cu codul dorit si apesi butonul "adauga in cos" , toate produsle selectate vor fi trimise direct in cosul de cumparaturi. Tot de la " vezi toate codurile" poti alege si catitatea dorita. 
Cosul tau de cumparaturi  va aparea mereu in bara de meniu din partea de sus a paginii. Acolo poti:
·   modifica cantitatea fiecarui produs comandat;
·   vizualiza costul produselor alese;
·   scoate un produs din cos (apasand pe butonul  „x” sterge).
In clipa in care doresti sa finalizezi comanda, apasa butonul „Vezi cos”.si din aceasta fereastra dai click "trimite comanda" , vei primi un e-mail de confirmare a comenzii. Odata completate, aceste date vor ramane inregistrate in contul tau si nu va mai fi necesar sa le introduci din nou in cazul unei noi comenzi, decat daca doresti sa le schimbi (exemplu: o alta adresa de livrare).

Pot comanda si prin telefon?

Da, se poate. Numerele de telefon la care ne poti contacta sunt 0735537477 sau 0787740264 ( vei intra in contact cu una din colegele noastre care te va indruma pentru a putea lansa o comanda telefonic) , de luni pana vineri, intre 09:30 -17:30. 

Care este valoarea minima pentru care pot comanda?

Nu exista valoare minima de comanda, doar ca la comenzile mai mici de 350 ron sau egale transportul este suportat de catre client. 

Cum platesc si cum se face livrarea?

Pentru comenzile de pe site vom contacta un curier care vine si ridica coletul de la noi din sediu,  iar coletul va merge la adresa mentionata in comanda si va fi inmanat personal destinatarului de catre curier.
Plata se face direct la curier prin sistemul Ramburs. 
Pe colet vor fi trecute datele tale de contact, necesare in cazul in care curierul nu poate ajunge usor la destinatia mentionata. Este asadar important sa ne comunici, in formularul de comanda, un numar de telefon la care curierul sa te poata contacta in caz de necesitate.